شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید

نماینده روسیه در وین: گام سوم ایران ارسال علامتی قاطع برای اروپاست

نماینده روسیه در وین: گام سوم ایران ارسال علامتی قاطع برای اروپاست نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد: گام سوم ایران در کاهش تعهدات برجامی را نباید حادثه‌ای غم‌انگیز دانست و این تصمیم‌گیری علامت دوباره‌ای درباره لزوم توازن منافع در چارچوب توافق هسته‌ای است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر،  "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین، از جمله آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که تصمیم ایران برای استفاده از سانتریفوژهای جدید را نباید مسئله‌ای غم انگیز ارزیابی کرد، این اقدام همچنان تحت نظارت آژانس قرار دارد و ارسال علامت مجددی از سوی تهران درباره ضرورت ایجاد توازن منافع در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) درباره برنامه هسته‌ای این کشور است.

 

این دیپلمات در صفحه تویئتر خود نوشت: «تصمیم گیری ایران برای استفاده از سانتریفوژهای بیشتر را نباید بیش از اندازه غم انگیز ارزیابی کرد. البته باید قبول کرد که این اقدام خارج از توافقات در چارچوب برجام است، ولی همچنان تحت کنترل آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارد و هیچ تهدیدی در این رابطه وجود نخواهد داشت. این اقدام مقامات تهران تنها یک ارسال علامت قاطع در این باره است که لازم است تا توازن منافع در چارچوب توافقنامه هسته‌ای برقرار شود.»

 

لازم به یادآوری است، "بهروز کمالوندی" سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز گذشته (شنبه) اعلام کرد که تهران روز جمعه یک زنجیره شامل 20 سانتریفوژ نسل جدید "IR-6" برای غنی سازی اورانیوم را مورد بهره‌برداری قرار داده و در ادامه نیز زنجیره ای شامل 30 سانتریفوژ "IR-6" و همچنین شامل 20 سانتریفوژ "IR-4" را نیز راه اندازی خواهد کرد. به گفته وی، مرحله سوم کاهش تعهدات ایران در چارچوب توافقنامه هسته‌ای، اهمیت ویژه‌ای دارد، برای اینکه فعالیت‌های تحقیقاتی در عرصه انرژی اتمی دیگر هیچ محدودیتی نخواهند داشت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار